Close
Søg
Filters

Abonnementsbetingelser

2. MEDLEMSKAB

2.1 Et Bodyfuel medlemskab koster pr 1. Juni 2019 19 DKK inkl. moms per måned.

2.2 Dit Bodyfuel-medlemskab fortsætter fra måned til måned, indtil det opsiges.

Medmindre du afmelder medlemskabet inden den månedlige fornyelsesdato, giver du os tilladelse til at trække betaling for den følgende måneds medlemskab via den oplyste betalingsmåde (se "Afmelding" nedenfor). Du skal have forbindelse til internettet og bruge en webbrowser til at besøge vores hjemmeside. Her taster du ved indmeldelse en aktuel, gyldig og anerkendt betalingsmåde. Denne kan til enhver tid opdateres ("betalingsmåde"). Du kan se nøjagtige oplysninger om dit medlemskab ved at om besøge Bodyfuelbutik.dk, logge ind og klikke på linket "Din konto", som findes øverst på en hvilken som helst side på Bodyfuelbutik.dk, når du er logget ind.

2.3 Dit Bodyfuel medlemskab er personligt.

2.4 Det er også muligt at handle på Bodyfuelbutik.dk uden et medlemskab. I fald du ikke ønsker at være medlem af fordelsklubben, kan du vælge at købe varer til Normalpriser. Ved køb til Normalpris opretter du ikke et medlemskab. Vi anbefaler at du drager fordel af de ekstra nedsatte medlemspriser og bruger din gratis 14 dages prøveperiode til at teste om medlemskabet er noget for dig. Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab, hvis det ikke lever op til dine forventninger.

2.5 For at blive medlem hos Bodyfuel skal du være fyldt 18 år, og du skal bekræfte dette, når du melder dig ind ved dit første køb.

5. BONUSPOINTS

5.1 Ved en gennemført ordre på Bodyfuel bliver du tildelt Bonus Points.

5.2 Mængden af Bonus Points er afhængig af størrelsen af din bestilling. 1 Bonus point pr 100 DKK.

5.3 Du kan altid se din tilgængelige BonusPoints saldo når du er logget ind.

5.4 Din BonusPoints vil automatisk blive tildelt som en kontant rabat på din næste ordre. 10 Bonus Points giver dig en rabat på 100 DKK.

5.5 Det er kun medlemmer af Team Bodyfuel som tildeles Bonus Points.

5.6 Der er ikke noget udløb på dine optjente BonusPoints, sålænge du har et gyldigt medlemskab.

5.7 Efter dit medlemskabs ophør, udløber dine Bonus Points efter 30 dage. Indenfor de 30 dage vil du stadig kunne benytte dine Bonus Points ved at genaktivere dit medlemskab.

5.8 Bonus Points kan ikke ombyttes til kontanter eller tildeles et andet medlem.