Close
Søg
Filters

Barebells

Hos Body Fuel tilbyder vi et udvalg af velsmagende snacks, fra det populære brand Barebells. Vores udvalg tæller blandt andet Barebells proteinbarer og Barebells milkshakes. Alle snacks fra Barebells har foruden sin gode smag, en super fed indpakning, med inspiration fra 50’ernes USA. De gør det ekstra fedt at hive en bar eller shake op af sportstasken, når sulten melder sig på farten.  

Barebells er lækre og proteinrige snacks

Barebells protein produkter er oplagte at have med i tasken, til træning eller endda på rejsen. De proteinrige snacks er altså oplagte til enhver lejlighed, hvor du har behov for at stille sulten, uden at få dårlig samvittighed. Alle produkterne er uden tilsat sukker, men der er ikke gået på kompromis med smagen, som er helt i top.   

 

Få de nødvendige proteiner med Barebells

Går du op i din kost og træning, så ved du også at det er vigtigt at få den rigtige mængde proteiner. Her er Barebells proteinrige produkter helt oplagte, som et supplement til din kostplan. Protein er særligt vigtige efter træning, hvor musklerne nedbrydes efter den hårde aktivitet. For at opbygge musklerne efterfølgende, har du behov for protein, som hjælper med vækst, vedligeholdelse og restitution. Barebells produkter hjælper dig med at få de nødvendige proteiner, så du får mest muligt ud af din træning. 

 

Barebells proteinbarer

Vi tilbyder både den klassiske Barebells proteinbar og de velsmagende CorBars. Alle vores barer har de optimale forhold af protein fedt og sukker, så de supplerer din kost bedst muligt. Derudover smager de samtidigt rigtig godt - næsten som en dessert eller chokoladebar - men du kan spise dem med god samvittighed. I de lækre CorBars gemmer der sig en overraskelse i midten, med et ekstra lag af lækkerhed. 

 

Barebells milkshakes

Med en Barebells milkshake får du en drikkeklar proteindrik, som er fyldt med proteiner, laktosefri og uden tilsat sukker. Vælg netop den smag du synes bedst om og tag en shake med på farten. Alle varianterne har en lækker cremet smag, præcis som en ægte milkshake. 

 

Laktose- og glutenfri Barebells produkter

Måske har du en diæt, hvor laktose og gluten er noget du undlader i din kost. Her er mange af Barebells produkter et godt valg for dig. Er du interesseret i glutenfri produkter, skal du vide at Barebells proteinbarer, kan indeholde spor af gluten, mens de øvrige produkter er glutenfri. Ønsker du en laktosefri shake, er Barebells milkshakes et godt valg, idet den ikke indeholder laktose. Barebells Core Bars og protein barer indeholder laktose. 

 

 

Vis som
Sorter efter
Vis per side