Close
Søg
Filters

Cocomax

Hos Body Fuel tilbyder vi de populære Cocomax kokosvand. Kokosvand er både forfriskende og lækkert - desuden er det mere hydrerende end almindeligt vand. Derfor er Cocomax blevet en meget populær del af vores sortiment.  

Indhold i Cocomax Coconutwater

Cocomax kokosvand stammer fra Thailand og har en god sammensætning som gavner din krop. I en Cocomax finder du blandt andet aktive elektrolytter, samt hele 5 mineraler, nemlig kalium, natrium, magnesium, fosfor og kalk. Derudover indeholder drikken både B- og C-vitamin.  

Kokosvand har en naturlig sødme, men er helt uden tilsat sukker. Derudover indeholder det hverken fedt eller kolesterol. En Cocomax kokosvand er en kaloriefattig drik, med et kalorieindhold på kun 22 kcal pr. 100 ml. Kort sagt kan det siges, at Cocomax indeholder 100% kokosvand, som er tappet fra thailandske kokosnødder. Der er derfor tale om et naturligt produkt, som hverken er tilsat smag eller tilsætningsstoffer.  

Fordele ved at drikke Cocomax

Cocomax er en isotonisk drik, som har samme indhold af elektrolytter, som blodet i vores krop. Det betyder, at denne drik er fordelagtig at indtage, hvis du eksempelvis har trænet hårdt og skal have erstattet de elektrolytter som du har mistet undervejs. 

 

Med både væske, mineraler og elektrolytter, bliver din krop hurtigere hydreret, end hvis du blot drikker almindeligt postevand. Man ser samme effekt med energidrikke, men her er der samtidigt tilsat store mængder sukker, som hverken gavner din krop eller dine træningsresultater. Cocomax kokosvand er derfor et rigtig godt alternativ til energidrikke. 

Cocomax køb online

Hos Body Fuel kan du købe Cocomax kokosvand online og få det leveret til døren. På den måde sikrer du, at du altid har en Cocomax, som du kan tage med til efter din træning, eller til at holde dig hydreret på en varm sommerdag. Bestil dem hjem i dag og oplev den positive effekt af Cocomax.

 

 

Vis som
Sorter efter
Vis per side