Close
Søg
Filters

Hjælp til vægttab

 

Vægttab er i sig selv ganske simpelt.

 

Et vægttab handler om, at der indtages færre kalorier end man forbrænder. Følges dette regnskab, vil kroppen mobiliserer sine fedtdepoter til energiforbrug og derved vil dit vægttab påbegynde.

Hvis man kigger på det i praksis, så er det desværre ikke altid lige til. Ønsker man at tabe fedt, kræver det hårdt arbejde. Ligeså meget fordi, der findes mange myter inden for ‘hvad virker og hvad virker ikke’ hvis man ønsker et vægttab. Alle disse myter ses ofte som at være skadelige for ens målsætning. Det er vigtigt, at man netop har en målsætning, når man går i gang med et vægttab, da det motivere at sætte nogle personlige mål.

 

Vægttab og sundhed

 

Sundhed er noget mange har forskellige holdninger til, og derfor deler rigtigt mange deres personlige ‘gode’ råd. Men da et vægttab er individuelt kan det hænde, at netop den måde din kollega tabte sig på ikke virker for dig. Opsøg derfor gerne en professionel, der kan give dig saglige råd. Her kan du med fordel få sammensat den kostplan, som du tænker er bedst for dig, og et træningsprogram, der er personligt lavet til dit mål.

Derudover, kan du købe måltidserstatninger, som et alternativ lige inden eks skal træne. Du kan være sikker på, at du giver kroppen det, som den har brug for. Bodyfuels måltidserstatning er fyldt med kulhydrater og proteiner og giver dig de sunde vitaminer, som din krop har brug for.

 

Læs blog ‘Gode råd til vægttab’

Læs mere om Bodyfuel: Link til forside.

 

Vis som
Sorter efter
Vis per side