Close
Søg
Filters

Vegansk

Vegansk proteinpulver er et kosttilskud til dig, der gerne vil undgå kød- og mælkeprodukter, men stadig vil leve proteinrigt. Når man spiser vegetarisk eller vegansk, kan det være en udfordring af få dækket sit proteinbehov i forbindelse med styrketræning. Derfor har vi udviklet et proteinpulver, der gør det lettere for dig at få opfyldt dit proteinindtag, selv om du ikke spiser animalske fødevarer.

  •      100 % VEGANSK PROTEINPULVER AF HØJ KVALITET
  •      SPECIALUDVIKLET BLANDING AF HAVREPROTEIN, RISPROTEIN, HAMPPROTEIN OG ÆRTEPROTEIN
  •      VELSMAGENDE OG LET AT OPLØSE

Der kan være flere grunde til at leve vegetarisk eller vegansk, bl.a. i forhold til miljø og dyrevelfærd, og flere trænende viser nu interesse for plantebaserede proteiner. Når man træner, stiger behovet for protein, og det er særligt nødvendigt at få opfyldt sit behov for de essentielle aminosyrer, som kroppen ikke selv danner og derfor skal have tilført via kosten.

Vegetabilske proteinkilder har dog generelt ikke samme komplette indhold af essentielle aminosyrer som animalske proteinkilder (f.eks. kød, æg og mejeriprodukter). Men man kan heldigvis opnå et komplet indtag af de essentielle aminosyrer ved at kombinere flere vegetabilske proteinkilder korrekt. Og det er netop, hvad vi har gjort i vores veganske proteinpulver, så vi kan tilbyde et proteintilskud af høj kvalitet.

 

BEDESTE VEGETABILSKE KILDER TIL PROTEIN

 

Bodylab Vegan Protein Blend indeholder nemlig nogle af de bedste vegetabilske kilder til protein. Ved at kombinere havre-, ris-, hamp- og ærteprotein har vi således udviklet en vegansk proteinpulverblanding, der gør det lettere at få dækket sit behov for essentielle aminosyrer, også selv om man spiser vegetarisk eller vegansk.

Bodylab Vegan Protein Blend findes i to lækre smagsvarianter: Smooth Chocolate og Chocolate Coffee (med fedtreduceret kakao) - så den er et godt og velsmagende alternativ til whey-proteinpulver. Proteinpulveret opløses let i væske og kan nydes som en proteinshake, men fungerer også glimrende i bagværk, der skal være vegansk eller laktosefrit.

 

Vis som
Sorter efter
Vis per side