Close
Søg
Filters

Whey

Når whey-proteinpulver udvindes og filtreres skånsomt ved lave temperaturer, opnår det den højst mulige biologiske værdi af alle typer protein. Den biologiske værdi er et mål for proteinets kvalitet; jo højere, den biologiske værdi er, jo større en del af proteinet optages og udnyttes af kroppen.

Whey er et komplet protein af høj kvalitet, som indeholder alle essentielle aminosyrer. Whey-proteinpulver er desuden en glimrende kilde til de forgrenede aminosyrer - også kaldet "branched chain amino acids" (BCAA). Whey-proteinpulver har en ren og naturlig smag og opløses hurtigt og problemfrit i væske.

Whey-proteinpulver fra Bodylab er et proteinpulver udvundet af frisk komælk. Der er ingen dokumenterede bivirkninger ved whey-protein, så med mindre du er allergisk over for mejeriprodukter, eller af medicinske årsager bør undgå mejeriprodukter, kan du roligt supplere din diæt med whey-proteinpulver.

Proteinpulver som kosttilskud var tidligere synonym med bodybuilding og styrketræning, men proteintilskud anvendes i dag også af hospitaler, ældre mennesker og folk, der er på slankekur.

 

Vis som
Sorter efter
Vis per side